Цьогоріч "Нафтогаз" збільшив видобуток газу на  майже 10%

Цьогоріч "Нафтогаз" збільшив видобуток газу на майже 10%

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 10:31  •  13216 перегляди

Read in English

Підприємства Групи Нафтогаз видобули 8,6 млрд куб. м товарного газу за сім місяців 2024 року. Це на 10% більше, ніж за аналогічний період минулого року, завдяки новим свердловинам та технологіям.

Від початку  2024 року підприємства Групи Нафтогаз – АТ "Укргазвидобування" і ПАТ "Укрнафта" – видобули 8,6 млрд куб. м товарного газу. Про це пише УНН з посиланням на "Нафтогаз".

Деталі

В Компанії відзначили, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року видобуток зріс майже на 10%.

За сім місяців 2024 року підприємства Групи Нафтогаз – АТ "Укргазвидобування" і ПАТ "Укрнафта" – видобули 8,6 млрд куб. м товарного газу. Це на понад 7% більше, ніж за аналогічний період минулого року 

- йдеться в заяві "Нафтогазу".

Очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов наголосив, що роботи не припиняється не тільки у центральних і західних областях, а й у східних – попри всі воєнні виклики.

Компанії Групи збільшують газовидобуток через запуск нових високопродуктивних свердловин, впровадження нових технологій та ефективну роботу зі старим фондом. Планові показники перевищено на 2%

- підкреслює Чернишов. 

Нагадаємо

Національний банк України очікує поступове підвищення тарифів на комунальні послуги з 2025 року. Це пов'язано зі складною ситуацією в енергетичному секторі та необхідністю приведення тарифів до економічно обґрунтованих рівнів.