Ціна біткоїна зросла на 2%, але відновлення криптовалют сповільнюється

Ціна біткоїна зросла на 2%, але відновлення криптовалют сповільнюється

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 06:52  •  14697 перегляди

Read in English

Біткоїн зріс до $56 952, продовжуючи відновлення після падіння. Загальне зростання криптовалют сповільнилося через економічні фактори та регуляторну невизначеність у США.

Ціна біткойна зросла у середу, продовжуючи позитивний тренд після падіння. Хоча і настрої дещо покращилися, ознаки того, що відновлення криптовалюти втрачає силу, залишаються.

Про це повідомляє Investing, пише УНН.

Ця тенденція також позначилася на ширшому спектрі криптовалют, де зростання зменшилося порівняно з попередньою сесією, через триваючий вплив рецесії в США, підвищення процентних ставок в Японії та напруженість на Близькому Сході, що продовжує тиснути на інвесторські настрої.

Біткоїн зріс на 1,9% 56 952,4 доларів, а в понеділок ціна впала до 49 000 доларів, але згодом відновилась.Відновлення біткоїна залишається нестійким, і ринок чекає на подальші позитивні сигнали. Після відновлення на 4% у вівторок, зростання темпів найбільшої у світі криптовалюти сповільнилося.

Ціна токена все ще залишається нижче за рівень, до якого вона опустилася перед понеділковим падінням, оскільки крипторинки також відчувають наслідки потенційного масового розпродажу урядом США і зниження активності на ринку криптовалютних деривативів.Загалом настрій на ринках залишається обережним через ризикоаверсію, що призвела до масового відтоку коштів з криптовалютних біржових фондів минулого тижня.

Очікування на покращення регуляторного середовища у США також знижуються на тлі президентських перегонів 2024 року.На криптовалютному ринку ціни залишаються нестабільними. В середу загальне відновлення криптовалют сповільнилося. Ether впав на 0,7% до 2 504,90 доларів, а XRP знизився на 0,4%. Водночас ADA та SOL показали зростання на 1,3% та 7,2% відповідно. Серед мем-токенів DOGE впав на 0,9%, а SHIB втратив 1,4%.

Нагадаємо

Вчора, 6 серпня ціна біткойна виросла разом з іншими ризиковими активами, які оговтувалися після значних падінь під час попередньої сесії, коли ця найбільша криптовалюта світу опустилася до свого понад п'ятимісячного мінімуму.