Тривав пів години: у рф завершився штурм колонії, захопили заручників

Тривав пів години: у рф завершився штурм колонії, захопили заручників

Київ  •  УНН

23 серпня 2024, 14:07  •  11530 перегляди

Read in English

Спецназ "ліквідував терористів" у виправній колонії №19 у Волгоградській області рф. Усіх заручників врятовано, операція тривала 30 хвилин.

У рф завершився штурм виправної колонії, де невідомі захопили заручників. Як повідомляє Telegram-канал Mash, "терористів ліквідували", передає УНН.

"Штурм закінчено - він тривав півгодини... терористів у ВК-19 ліквідовано. Усіх заручників урятували. Операція розпочалася о 16:00, закінчилась о 16:30", - йдеться у повідомленні.

За даними Telegram-каналу, під час штурму 23-річний уродженець Таджикистану Рустамчон Наврузі намагався підірвати себе за допомогою "жилета смертника". Але система не спрацювала. Спецназ ліквідував його.

Вбивали тих, хто утискував і мучив мусульман: чоловіки, які взяли заручників у російській колонії, записали відео23 серпня 2024, 13:02 • 10132 перегляди

Нагадаємо

У виправній колонії №19 у волгоградській області рф стався бунт. Нападники, які, за повідомленнями, називають себе членами "ІДІЛ", захопили заручників, вбили одного співробітника ФСВП та поранили кількох інших.