$42.180.02
49.230.00
Графіки відключень електроенергії

Топ-5 компотів, які допоможуть освіжитися у задушливий серпневий день

Київ • УНН

 • 4594 перегляди

УНН пропонує п'ять рецептів освіжаючих компотів, ідеальних для спекотного літа. Серед них класичний фруктовий, ягідний, цитрусовий, а також "Літо в склянці" та "Ягідна симфонія".

Топ-5 компотів, які допоможуть освіжитися у задушливий серпневий день

Випити склянку прохолодного напою – чого ще можна бажати у серпні, посеред спекотного літнього дня? УНН допоможе вам втілити цю маленьку приємність у життя і вже підготував п’ять рецептів смашних і запашних компотів.

Класичний фруктовий компот

Інгредієнти:

·         яблука;

·         груші;

·         вишні;

·         сливи;

·         цукор;

·         вода.

Приготування

Варто нарізати свіжі фрукти, додати їх у воду разом з вишнями і цукром. Довести до кипіння, потім готувати на малому вогні протягом 5-10 хвилин.

Як правильно вибрати стиглий, солодкий і по справжньому смачний кавун03.08.25, 10:54 • 279683 перегляди

Ягідний компот з малини та полуниці

Інгредієнти:

·         свіжа малина;

·         полуниця;

·         цукор;

·         вода.

Приготування

Треба покласти ягоди у каструлю з водою та цукром. Довести до кипіння, варити 5-7 хвилин. Потім охолодити і подавати з крихтою льоду.

Цитрусовий компот з апельсинами та лимоном

Інгредієнти:

·         апельсини;

·         лимон;

·         цукор;

·         вода.

Приготування

Вичавити сік з апельсинів і лимона. Додати сік у воду з цукром, довести до кипіння і варити 5 хвилин.

Як не проґавити сезон кукурудзи: топ-5 неймовірно смачних рецептів30.07.25, 16:34 • 7945 переглядiв

Компот "Літо в склянці"

Інгредієнти:

·         аґрус;

·         порічки;

·         цукор;

·         вода;

·         кілька листочків м'яти.

Приготування

Покласти ягоди в каструлю, додати воду й цукор і довести до кипіння. Варити компот до 5 хвилин, після чого вимкнути і дати напою настоятися ще близько 40 хвилин.

Компот "Ягідна симфонія"

Інгредієнти:

·         свіжа малина;

·         порічки;

·         цукор;

·         вода.

Приготування

Покласти ягоди у каструлю з водою та цукром. Довести до кипіння, варіть 5-7 хвилин. Охолодити і подавати з крихтою льоду.

Рецепти освіжаючих ягідно‑фруктових напоїв, які подарують відчуття літа14.07.25, 12:36 • 7437 переглядiв