Ситуація в енергетиці складна, попри те, що відключень немає - Галущенко

Ситуація в енергетиці складна, попри те, що відключень немає - Галущенко

Київ  •  УНН

10 серпня 2024, 11:14  •  46532 перегляди

Read in English

Міністр енергетики Герман Галущенко повідомив про складну ситуацію в енергетиці на тлі щоденних атак ворога. Попри це, відключень світла немає, і влада намагається зберегти цей тренд.

Ситуація в українській енергетиці залишається складною, хоч відключень світла немає і цей тренд будуть намагатись зберігати і далі, ворог кожен день продовжує атакувати українську енергетику. Про це розповів міністр енергетики Герман Галущенко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

"Ситуація складна, навіть незважаючи на те, що відключень немає, і я думаю, що ми цей тренд будемо намагатись зберігати і далі. Але ситуація складна, тому що ворог насправді кожен день атакує енергетику. Це поки не масштабні удари, але кожен день відбуваються атаки на енергооб'єкти, тому, безумовно, ситуація складна, але ми робимо все, щоб система була цілісною, щоб вона працювала, робляться ремонти, відновлення. Ми готуємося до зими", - сказав Галущенко.

Нагадаємо

Сьогодні відключень електроенергії не заплановано. Напередодні було аварійне енергопостачання з Польщі. Через негоду без світла залишилися 4 населених пункти у Київській та Кіровоградській областях. Через бойові дії та техпорушення знеструмлено 491 населений пункт.