Сина норвезької кронпринцеси заарештували за напад на жінку

Сина норвезької кронпринцеси заарештували за напад на жінку

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 01:18  •  24587 перегляди

Read in English

27-річного Маріуса Борг Хойбі, сина кронпринцеси Норвегії, заарештували за звинуваченням у нападі на жінку в Осло. Потерпілу з струсом мозку доставили до лікарні, а Маріуса звільнили після 30 годин ув'язнення.

Сина кронпринцеси Норвегії та актора 27-річного Маріуса Борг Хойбі заарештували за звинуваченням у нападі, ймовірно, на свою дівчину. Про це повідомляє норвезький суспільний мовник Nrk, передає УНН.

Деталі 

Стверджується, що Маріус Борг Хойбі, син норвезької кронпринцеси Метте-Маріт, напав на жінку віком від 20 до 30 років у квартирі в Осло. Королівський дім відмовився від коментарів та посилається на слова адвоката.

Після того, як Маріус залишив квартиру, жінка зателефонувала до поліції. Коли поліцейські прибули на місце, вони відзначили завдані квартирі збитки, а також виявили встромлений у стіну ніж, пишуть скандинавські ЗМІ.

Жінку, яка, як повідомляється, перебувала у стосунках із Маріусом, доставили до лікарні зі струсом мозку. Поки не відомо, чи постраждала його нинішня дівчина Ребека Хельберг-Арнтсен.

Маріуса звільнили з-під варти після 30 годин одиночного перебування в камері попереднього ув'язнення. Йому пред'явили звинувачення у нападі та завданні тілесних пошкоджень. Сама ж кронпринцеса Метте-Маріт відклала свою поїздку на Олімпійські ігри в Париж.

Зеленський зустрівся з британським королем Чарльзом III18 липня 2024, 17:47 • 40214 переглядiв