Сили оборони знищили “Град” на лівобережжі Херсонщини – Лиховій

Сили оборони знищили “Град” на лівобережжі Херсонщини – Лиховій

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 07:29  •  22710 перегляди

Read in English

Українські сили знищили РСЗВ "Град" біля села Раденськ на окупованій частині Херсонщини. На лівобережжі Дніпра відбувається дві третини всіх штурмів, які фіксують українські військові.

Українські сили на лівому березі Дніпра успішно знищили російську реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" у районі села Раденськ, на окупованій частині Херсонщини.

Про це повідомив речник ОУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цей ранок почався для окупантів на лівому березі Дніпра з диму та вогню, адже було знищено їхню реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" у районі села Раденськ, на окупованій частині лівобережжя Херсонщини

- каже Лиховій.

За його словами, втрати росіян по всій операційні зоні "Таврія" станом на 07:00 становить 25 осіб вбитими.

Вже з початку доби було відбито 1 штурмову дію противника на Роботинському виступі на село Мала Токмачка. Взагалі є така тенденція, що саме на Придніпровському напрямку, на лівобережжі Херсонської області, де є українські плацдарми північніше від Кринок, там у нас є дві третини всіх штурмів, які ми обліковуємо

- каже він.

Нагадаємо

Українські підрозділи на лівому березі Дніпра в Херсонській області, північніше села Кринки, успішно відбили ще сім атак ворога, який активізував свої дії в цьому районі.