Снеки для швидкого перекусу на пікніку: топ простих рецептів
Київ • УНН
УНН пропонує добірку простих і смачних закусок для пікніка, які легко приготувати вдома. До неї входять рулети з лаваша з тунцем, сирні палички, сирні кульки із зеленню та курячі шашлички на шпажках.

Пікнік - чудова нагода провести час на природі з родиною чи друзями. Щоб зробити відпочинок ще приємнішим, УНН зібрав добірку простих і смачних закусок, які легко приготувати вдома та зручно взяти з собою.
Деталі
Рулети з лаваша
Інгредієнти:
- тонкий лаваш – 1-2 листи;
- консервований тунець – 1 банка;
- листя зеленого салату;
- зелена цибуля – кілька гілочок;
- варені яйця – 2 штуки;
- кріп, петрушка за смаком;
- майонез – 3–4 столових ложки.
Приготування
Листи лаваша необхідно змастити майонезом. Підготувати начинку: подрібнити яйця, всю зелень, тунець розім’яти виделкою. Змішати всі інгредієнти з майонезом і рівномірно розподілити по лавашу (намазати тонким шаром). Також ви можете робити начинку поетапно: спочатку розкласти тунець, після – яйця, зелень.
Сформувати рулет із лаваша, попередньо заклавши всередину краї. Загорнути рулет у харчову плівку й залишити в холодильнику мінімум на 1 годину. Після – нарізати рулет порційними шматочками.

День курячих крилець: топ-5 неймовірно смачних рецептів01.07.25, 15:34 • 2189 переглядiв
Сирні палички
Інгредієнти:
- сир твердий – 300 г;
- яйце – 1 шт.;
- борошно – 30 г;
- олія – 70 мл.
Приготування
Сир натерти на дрібній тертці, додати борошно та яйце. Усе перемішати. Сформувати сирні палички. Обсмажити їх на рослинній олії до золотистого кольору. Смачні сирні палички готові.

Сирні кульки з зеленню
Інгредієнти:
- твердий сир - 100 г;
- плавлений сирок - 1 шт.;
- часник - 1 зубчик;
- кріп або петрушка - пучок;
- горіхи або кунжут - для обвалювання.
Приготування
Натерти обидва сири, додати подрібнений часник і зелень. Сформувати маленькі кульки. Обваляти в подрібнених горіхах або кунжуті. Зберігати в контейнері в холодильнику до поїздки.

Курячі шашлички на шпажках
Інгредієнти:
- куряче філе - 500 г;
- оливкова олія - 2 ст. л.;
- паприка, часник, сіль, перець;
- лимонний сік - 1 ст. л.;
- дерев’яні шпажки.
Приготування
Наріжте філе кубиками, замаринуйте 30 хв у спеціях і олії. Нанизуйте на шпажки, викладіть на деко. Запікайте при 200°C ~20 хв або обсмажте на грилі/сковорідці.
Топ-5 рецептів, які допоможуть зі смаком пережити спекотне літо 25.06.25, 13:16 • 177655 переглядiв
