Скандал з оформленням інвалідності прокурорами: керівника Хмельницької обласної прокуратури звільнили з посади

Скандал з оформленням інвалідності прокурорами: керівника Хмельницької обласної прокуратури звільнили з посади

Київ  •  УНН

17 жовтня 2024, 16:08  •  13138 перегляди

Read in English

Олексія Олійника звільнено з посади керівника Хмельницької обласної прокуратури за власним бажанням. Триває службове розслідування щодо отримання груп інвалідності прокурорами в Хмельницькій та інших областях.

Прокурора Олексія Олійника звільнено з адміністративної посади керівника Хмельницької обласної прокуратури за власним бажанням. Про це УНН повідомляє з посиланням на Офіс Генпрокурора. 

"Наказом Генерального прокурора Олексія Олійника звільнено з адміністративної посади керівника Хмельницької обласної прокуратури за власним бажанням", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що проведення службового розслідування щодо факту отримання груп інвалідності прокурорами Хмельницької обласної прокуратури триває. 

"Службове розслідування охоплює перевірку не лише інформації, яка стосується вищезгаданої обласної прокуратури, а й інших органів прокуратури", - додали в ОГП. 

Доповнення 

У зв’язку з поширенням інформації про отримання груп інвалідності 50 прокурорами Хмельницької обласної прокуратури Генеральний прокурор підписав наказ про проведення службового розслідування.

Справу керівниці Хмельницького МСЕК Крупи передали до НАБУ - Офіс Генпрокурора16 жовтня 2024, 14:12 • 12529 переглядiв