росіяни проведуть пропагандистський форум для української молоді на окупованому півдні - Центр нацспротиву

росіяни проведуть пропагандистський форум для української молоді на окупованому півдні - Центр нацспротиву

Київ  •  УНН

4 червня 2024, 14:03  •  18993 перегляди

Read in English

росіяни планують цього літа провести в окупованих містах України молодіжний форум під назвою "Південь молодий", метою якого є ідеологічна обробка місцевої молоді за допомогою кремлівської пропаганди та псевдоінтелектуальних виступів.

Влітку росіяни хочуть провести ще один форум для молоді на окупованій території України. Про це розповіли у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

У Спротиві прояснюють, розробили мережу псевдомолодіжних рухів, які контрольовані кремлем і є частиною російської пропаганди. 

В ці рухи заманюють місцеву молодь, обіцяючи полегшення навчального процесу, матеріальні блага та уникнення проблем у разі відмови. Відповідальними за мережу є гауляйтери, та "волонтери" з рф.

Окупанти планують депортувати десятки тисяч українських дітей до рф протягом літа - ISW29 травня 2024, 07:37 • 23426 переглядiв

Цього літа на ТОТ Запоріжжя, у Бердянську росіяни мають провести молодіжний форум "південь молодий" – організації, яка копіює радянську систему комсомолу й виховує майбутню номенклатуру партії

- заявили в Центрі національного спротиву. 

Зазначається, що на форум кожен регіон має відрядити "волонтерів" згідно з планом затвердженим у кремлі. Для учасників будуть виступи псевдоінтелектуалів з орбіти кремля, та інших "лідерів думок".

Нагадаємо

У Центрі національного спротиву заявили, що рф планує відправити понад 12 000 українських дітей з окупованої Луганської області до пропагандистських таборів у росії для "перевиховання".