росіяни атакували Київ дронами: усі виявлені безпілотники знешкодили, через атаку рф пошкоджено багатоповерхівку

росіяни атакували Київ дронами: усі виявлені безпілотники знешкодили, через атаку рф пошкоджено багатоповерхівку

Київ  •  УНН

17 жовтня 2024, 05:17  •  12803 перегляди

Read in English

Вночі російська армія атакувала Київ ударними безпілотниками. Всі виявлені дрони були знешкоджені, але в Деснянському районі пошкоджено багатоквартирний будинок. Даних про постраждалих немає.

Російські війська вночі атакували Київ ударними дронами. Усі виявлені над столицею і на підступах до міста безпілотники знешкоджено, але в Деснянському районі внаслідок атаки рф пошкоджено багатоповерховий будинок, повідомили у четвер у КМВА у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Російська армія вночі знову атакувала столицю України ударними безпілотниками! На Київ російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків", - повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

З вчорашнього вечора і протягом ночі, як повідомляється, повітряну тривогу у місті оголошували 4 рази, сумарно небезпека тривала три з половиною години. Крім загрози БпЛА одна з тривог була повʼязана із загрозою застосування ворогом балістичної зброї. "Внаслідок злагодженої роботи протиповітряної оборони та інших складових сил оборони, всі російські БпЛА, які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили)", - зазначив Попко.

"Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. За інформацією на цю хвилину, на трьох поверхах будинку було пошкоджене скління вікон та внутрішнє оздоблення кімнат. Даних щодо потерпілих не надходило", - вказав начальник КМВА.

У Києві та низці областей оголошено повітряну тривогу16 жовтня 2024, 23:00 • 86260 переглядiв