Кіпер та одеські благодійники передали ключі від нової квартири родині фельдшера, що загинув внаслідок атаки рф

Кіпер та одеські благодійники передали ключі від нової квартири родині фельдшера, що загинув внаслідок атаки рф

Київ  •  УНН

18 серпня 2024, 15:11  •  23832 перегляди

Read in English

Сім'я Сергія Ротару, який загинув під час ракетного удару по Одесі 15 березня, отримала ключі від нової квартири. Ініціатива була реалізована за підтримки місцевої влади та бізнесу.

Родина одеського фельдшера, який загинув внаслідок ракетного удару рф по Одесі 15 березня, отримала ключі від нової квартири. Про це пише одеський бізнесмен, засновник компанії "Degas Group" Юрій Дегас, передає УНН.

Деталі

Разом із головою Одеської обласної адміністрації, Олегом Кіпером, передали ключі від нової квартири родині фельдшера Сергія Ротару, який загинув, рятуючи інших під час ракетного удару 15 березня. У Сергія залишилися дружина Анастасія та двоє маленьких синів. Їхній біль неможливо передати словами. За ініціативи голови Одеської ОВА та при підтримці бізнесмена з Одещини для родини була придбана квартира. Ремонт був завершений у найкоротші терміни, аби Анастасія з дітьми могли якнайшвидше оселитися в своєму новому домі, створеному з любов’ю та турботою. Було приємно зробити і свій невеликий внесок у цю добру важливу справу

- пише він.

Сергій Ротару був посмертно нагороджений орденом за мужність.

"Його самопожертва і відвага назавжди залишаться в нашій пам’яті. Анастасія та її сини втратили найріднішу людину, але вони завжди відчуватимуть підтримку і пам'ять про їхнього героя", - зазначає Дегас.

Нагадаємо

Навесні, 15 березня 2024 року рф завдала ракетних ударів по Одесі. 21 особа загинула та понад 75 отримали поранення.