Ракетний удар по навчальному закладу в Полтаві: кількість загиблих зросла до 55

Ракетний удар по навчальному закладу в Полтаві: кількість загиблих зросла до 55

Київ  •  УНН

5 вересня 2024, 12:02  •  19585 перегляди

Read in English

Внаслідок російського ракетного удару по навчальному закладу в Полтаві загинуло щонайменше 55 людей, 328 постраждали. Рятувальники розбирають завали, під якими можуть залишатися люди.

Внаслідок удару російських військ по навчальному закладу в Полтаві відомо загинуло щонайменше 55 людей, ще 328 людей постраждали. Про це заявили в ДСНС України, передає УНН.

Деталі

Полтава. До 55 осіб збільшилася кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по навчальному закладу міста. 328 людей постраждали

- резюмували надзвичайники. 

В ДСНС відзначили, що внаслідок атаки частково зруйновано шестиповерхову будівлю навчального корпусу. Ймовірно, під завалами ще перебувають люди.

Наразі рятувальники розібрали та вивезли понад 2 тисячі тонн будівельного сміття.

Пошуково-рятувальні роботи тривають з урахуванням безпекової складової

- підсумували в ДСНС. 

Нагадаємо

Керівник Управління Служби безпеки України в Полтавській області Костянтин Семенюк заявив, що правоохоронці  у зв'язку із влучанням ворожих ракет по території навчального закладу розглядають версії як і з коригуванням, так і можливим розвідувальним дроном.

Трагедія у Полтаві: окупанти вдарили по військовому навчальному закладу, командування Сухопутних військ проводить розслідування та посилює заходи безпеки3 вересня 2024, 16:14 • 22349 переглядiв