Поповнення обмінного фонду, звіт ISW та мінуснуті мости: ситуація у курській області рф

Поповнення обмінного фонду, звіт ISW та мінуснуті мости: ситуація у курській області рф

Київ  •  УНН

19 серпня 2024, 08:38  •  18196 перегляди

Read in English

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив про успішне виконання завдань на Курському напрямку і поповнення обмінного фонду для повернення українських військових з полону. Тим часом ISW підтверджує подальше просування українських сил у курській області, а російські «воєнкори» заявляють про нібито знищення третього мосту через річку Сейм в курській області.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив про успішне виконання завдань на Курському напрямку і поповнення обмінного фонду для повернення українських військових з полону. Тим часом ISW підтверджує подальше просування українських сил у курській області, а російські "воєнкори" заявляють про нібито знищення третього і останнього мосту через річку Сейм в курській області, пише УНН.

Деталі

"Курський напрямок. Підрозділи Сухопутних військ успішно виконують поставлені завдання. Продовжуємо поповнювати обмінний фонд, що дозволить швидше повернути наших хлопців і дівчат з полону. Дякую усім за роботу. Працюємо далі!" - написав у Telegram генерал-лейтенант Олександр Павлюк, командувач Сухопутних військ ЗСУ, поширивши відео, з його слів, 22-ої окремої механізованої бригади.

рф заявляє про збиття вночі 4 дронів у двох регіонах 19 серпня 2024, 06:05 • 11855 переглядiв

Тим часом ISW у новому звіті вказав на подальше просування українських сил у курській області. "18 серпня українські сили продовжили наступ по всьому своєму виступу в курській області і трохи просунулися на південний схід від суджі", - ідеться у повідомленні.

Тим часом, як повідомляється, російські "воєнкори" заявляють про нібито знищення третього і останнього мосту через річку Сейм в курській області. Як стверджується, ідеться про міст у районі населеного пункту кариж, офіційно це поки не підтверджували.

У мережі навіть поширювали фото, однак, в українських пабліках почали з'являтися повідомлення, що, за даними деяких джерел, імовірно, фото іншого мосту з тієї ж області.

"Якщо інформація підтвердиться, це означає, що в курській області зруйновано всі три мости, які служили постачанням для російської армії. Тепер російські військові на півдні глушківського району будуть змушені використовувати переправи та пантонні мости", - вказує видання "Настоящее время".

У Повітряних силах показали відео авіаудару по другому мосту через Сейм на курщині. 18 серпня 2024, 07:38 • 33232 перегляди