Підготовка до учбового року в Харкові: планується комібнований режим навчання – Терехов

Підготовка до учбового року в Харкові: планується комібнований режим навчання – Терехов

Київ  •  УНН

23 серпня 2024, 10:41  •  17256 перегляди

Read in English

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про підготовку до навчального року в умовах небезпеки. Для забезпечення освіти обладнано 6 станцій метро, є підземна школа, будуються ще три школи під землею.

У  Харкові через небезпеку з боку рф,  школяри не зможуть розраховувати на повноцінне відновлення офлайн-занять, але вже обладнано 6 станцій метрополітену, у місті є одна підземна школа, будуються ще декілька.

Про це повідомив Ігор Терехов, мер міста Харків у телемарафоні "Єдині новини", передає УНН.

Небезпека зберігається .. Ми не можемо сьогодні відчинити наші школи. Тому ми працюємо над тим, щоб наші школяри мали можливість вчитися  хоча б комбіновано. Для цього обладнали 6 станцій метрополітену, - до першого вересня буде обладнано – там буде організовано справжні школи – розповів Ігор Терехов.

На Запоріжжі буде відкрито 18 "підземних" дитсадочків, які будуть працювати обмежений час – Федоров23 серпня 2024, 08:35 • 26031 перегляд

Мер міста також нагадав, що у Харкові є перша в Україні підземна школа, яка розрахована на 900 учнів у дві зміни, та анонсував ще три поідібні заклади.

Image

Зараз будуємо ще три школи під землею і декілька укриттів. Робимо все можливе, щоб діти могли навчатися в комбінованому режимі

- сказав Терехов.

Нагадаємо

У День міста і прапора в Харкові відбулося покладання квітів на Меморіалі Слави та підняття українського стяга. Мер Ігор Терехов наголосив на пріоритеті безпеки громадян під час війни.

День Незалежності став одним з трьох найпопулярніших свят в Україні - опитування 23 серпня 2024, 10:05 • 12504 перегляди