Олег Дорощук завоював срібну медаль у фіналі Діамантової ліги

Олег Дорощук завоював срібну медаль у фіналі Діамантової ліги

Київ  •  УНН

14 вересня 2024, 20:41  •  6302 перегляди

Read in English

Український легкоатлет Олег Дорощук здобув срібну медаль у фіналі Діамантової ліги зі стрибків у висоту. Він подолав висоту 2,31 м, повторивши особистий рекорд, але поступився італійцю Джанмарко Тамбері, який взяв 2,34 м.

Олег Дорощук став віцечемпіоном фіналу Діамантової ліги у стрибках у висоту. Про це повідомляє Національний олімпійський комітет України та національної олімпійської збірної України, передає УНН.

Деталі

Український легкоатлет Олег Дорощук завоював срібну медаль у фіналі Діамантової ліги зі стрибків у висоту. Трійка призерів у цій дисципліні визначилася на висоті 2,25 м. Її з першої спроби підкорили Дорощук та італієць Джанмарко Тамбері, а південнокореєць У Сан Гьок узяв її з другої.

Наступна висота - 2,28 м також підкорилася українцю та італійцю з другої спроби, після чого вони залишилися в секторі вдвох. Олег Дорощук з першої спроби взяв 2,31 м, повторивши свій особистий рекорд, однак і Тамбері не відставав.

Висота 2,34 м виявилася для Дорощука нездоланною, тоді як Тамбері подолав її з третього разу, що принесло йому перемогу. Український стрибун посів друге місце, поступившись лише титулованому супернику.

Магучіх втретє перемогла у фіналі Діамантової ліги, а Геращенко посіла третє місце13 вересня 2024, 19:43 • 16228 переглядiв