Окупанти протягом дня не припиняли атакувати Нікопольщину: пошкоджена інфраструктура, приватне і транспортне підприємства

Окупанти протягом дня не припиняли атакувати Нікопольщину: пошкоджена інфраструктура, приватне і транспортне підприємства

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 16:57  •  23208 перегляди

Read in English

Російські війська обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині, використовуючи артилерію та дрони-камікадзе. Пошкоджено інфраструктуру, підприємства, житлові будинки та автомобілі, але обійшлося без жертв.

Російські окупанти протягом доби не припиняли атакувати Нікопольщину на Дніпропетровщині. Пошкоджена інфраструктура, а ще приватне і транспортне підприємства, агрофірма, станція техобслуговування. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

"Ворог протягом дня не припиняв атакувати Нікопольщину. Пускав у хід важку артилерію, цілив дронами-камікадзе", - написав Лисак.

Він зазначив, що ворог сконцентрувався на райцентрі, Марганецькій, Покровській, Мирівській громадах.

"Пошкоджена інфраструктура, а ще приватне і транспортне підприємства, агрофірма, станція техобслуговування. Понівечена багатоповерхівка, дві приватні оселі, чотири легкові автівки. Минулося без загиблих та поранених", - повідомив Лисак.

Доповнення

Армія рф понад десять разів протягом 14 серпня атакувала Нікопольський район на Дніпропетровщині.