Нардеп Костенко записав відео із "курського" відрядження

Нардеп Костенко записав відео із "курського" відрядження

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 20:01  •  35630 перегляди

Read in English

Народний депутат Роман Костенко опублікував відео, де він стоїть на кордоні з Росією. Він заявив, що йде туди з Силами оборони України, а потім напише заяву про відрядження.

Народний депутат та військовослужбовець Роман Костенко показав у соцмережах своє "відрядження" на територію РФ у Курську область РФ. Ймовірно, йдеться про Курську область, передає УНН.

Деталі

На відео, опублікованому 12 серпня, він стоїть на прикордонному пункті, а ззаду видніється напис Росія. Ймовірно, в районі Курської області.

"Руслан Олексійович (Стефанчук, спікер Верховної Ради — ред.), я зараз перебуваю перед Російською Федерацією. Вибачте, що без дозволу, але все-таки піду туди з нашими Силами оборони, а потім уже напишу заяву про відрядження", — заявив він.

Роман Костенко — народний депутат України від партії Голос, секретар парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, офіцер ЦСО А СБУ, ветеран АТО з 2014 року, "кіборг".

росЗМІ заявили, що українські військові вночі увійшли до біловського району курської області: що відомо11 серпня 2024, 07:24 • 44929 переглядiв