росЗМІ заявили, що українські військові вночі увійшли до біловського району курської області: що відомо

росЗМІ заявили, що українські військові вночі увійшли до біловського району курської області: що відомо

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 07:24  •  30291 перегляди

Read in English

Представники місцевої російської влади заявили про напружену ситуацію в біловському районі курської області. Повідомляється про можливе проникнення українських диверсійно-розвідувальних груп.

Українські військові ймовірно вночі увійшли до біловського району російської курської області. Представники місцевої російської влади заявили, що "ситуація стабільна, але дуже напружена". Про це повідомляють російські ЗМІ, передає УНН.

Вночі Z-паблік масово повідомили про прорив ЗСУ в біловському районі, а потім самі ж себе спростували.

Наразі про прорив повідомляють вже й російські ЗМІ і приводять слова голови біловського району миколи волобуєва.

Поява "диверсійно-розвідувальної групи", за словами волобуєва, створила "дуже багато метушні та паніки". Наразі ситуацію він назвав "стабільною, але дуже напруженою".

У курську пролунали вибухи, влада заявила про падіння збитої ракети на будинок10 серпня 2024, 22:34 • 25590 переглядiв

волобуєв також закликав мешканців району, які вже поїхали, "залишатися у тих місцях, куди прибули". За допомогою в евакуації решті він порадив звернутися до глав сільрад.

"Сьогодні нам незрозумілі деякі моменти в прикордонних територіях", - сказав районний голова, не уточнивши, що має на увазі під "моментами".

Українські ДРГ увійшли напередодні до біловського району Курської області, "ситуація стабільна, але напружена", - голова району.

Ситуація у курській області: вперше після Другої світової війни армія іншої країни вторглася в росію - Bloomberg 8 серпня 2024, 11:21 • 30950 переглядiв

Представники української влади та ЗСУ інформацію про прорив ЗСУ в біловському районі не коментували.