Намагається ввести в оману: в ЦПД проаналізували, ​​для чого путін знову заговорив про "неможливість" діалогу з Україною

Намагається ввести в оману: в ЦПД проаналізували, ​​для чого путін знову заговорив про "неможливість" діалогу з Україною

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 07:09  •  35650 перегляди

Read in English

путін заявив про неможливість переговорів з Україною на тлі подій у курській області. ЦПД при РНБО вважає, що це спроба ввести в оману світову спільноту, оскільки москва насправді не хоче переговорів.

російський диктатор володимир путін говорить про нібито неможливість ведення переговорів з Україною на тлі подій у курській області, щоб ввести в оману за світову спільноту та власне населення. Насправді  москва не хоче переговорів і прагне продовження війни, зазначають у Центрі протидії дезінформації при РНБО, повідомляє УНН

Деталі 

В ЦПД при РНБО пишуть, що ворожа пропаганда поширює заяву володимира путіна, який на тлі подій у курській області в ультимативній формі говорить про нібито неможливість ведення переговорів з Україною. 

 путін повторив поширювані роспропагандою дезінформаційні меседжі для дискредитації України, звинувативши ЗСУ у нібито невибіркових "ударах по мирних людях" та "створенні загрози ядерному об’єкту".  

Насправді москва не хоче переговорів і прагне продовження війни. А чергові заяви диктатора є лише виправданням, щоб ввести в оману світову спільноту та власне населення. 

 Також, як повідомляється, заяви путіна є частиною стратегії кремля щодо інформаційної відповіді на події у курській області, про яку раніше говорив керівник ЦПД Андрій Коваленко.