На узбережжі у Маріуполі знайшли вісім мертвих російських військових від початку вересня

На узбережжі у Маріуполі знайшли вісім мертвих російських військових від початку вересня

Київ  •  УНН

8 вересня 2023, 15:16  •  509834 перегляди

КИЇВ. 9 вересня. УНН. У Маріуполі знаходять мертвих російських військових. Вісім тіл окупантів виловили в Азовському морі впродовж тижня. Про це із посиланням на джерело в так званому “мвс днр” написала Маріупольска міська рада, передає УНН.

Цитата

"Так, 2 вересня зʼявилася інформація про те, що пʼять російських військових втопили в Азовському морі. Їхні тіла виявили на пляжі. ... Тепер надійшла інформація, що ще трьох російських мертвих вояків викинуло на берег у Маріуполі. Хто і чому їх вбив — невідомо. Маріуполь стає небезпечним для російських військових. Спротив людей в дії!“. — написала у своєму телеграм-каналі Маріупольська міська рада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Чорні, горілі”: маріупольцям пропонують жити в аварійних квартирах без світла, води та газу 

Деталі

Місцеві проросійські пабліки пишуть, що мертвих росіян знайшли на одному із маріупольских пляжів. За їхніми даними військових рф спочатку напоїли алкоголем, а потім втопили в Азовському морі та розклали мертвих на березі.

Кажуть, ймовірно у місті діють диверсанти, які полюють на російських військових. Місцева влада закликала військових-загарбників бути обачними, і не пити із незнайомцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС про виконання китайською співачкою “Катюші” на руїнах драмтеатру у Маріуполі: Україна очікує пояснень від Китаю

Нагадаємо

Раніше УНН писав, посилаючись на дані Петра Андрющенка, що маріупольські партизани на території району впродовж літа ліквідували 21 російського військового.