На річці Дніпро відбулось навчання сил і засобів Річкової флотилії ВМС ЗС України

На річці Дніпро відбулось навчання сил і засобів Річкової флотилії ВМС ЗС України

Київ  •  УНН

6 липня 2024, 18:19  •  51714 перегляди

Read in English

Річкова флотилія Військово-Морських Сил Збройних Сил України провела тактичні навчання на річці Дніпро із залученням катерів, отриманих в рамках міжнародної допомоги, для відпрацювання бойових дій, доставки особового складу та мінної розвідки.

На визначених водосховищах річки Дніпро проведено тактичне навчання сил і засобів Річкової флотилії ВМС ЗС України з відпрацювання властивих завдань у різних умовах обстановки. Про це повідомили у військово-морських силах України, передає УНН.

Деталі

Захід проводився із залученням катерів, що надійшли за програмою міжнародної технічної допомоги та у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони України.

Учасники навчань відпрацювали ведення бойових дій річковими силами, зокрема й у складі катерних груп та угруповання катерів, взаємодію з підрозділами, які діють на узбережжі річок, доставку особового складу до визначених ділянок берега та дії з протимінного спостереження.

"Дніпровська річкова флотилія" рф буде вразливою для українських дронів – британська розвідка27 березня 2024, 15:08 • 24382 перегляди