На Прикарпатті рятувальники знайшли заблукалих у лісі грибників

На Прикарпатті рятувальники знайшли заблукалих у лісі грибників

Київ  •  УНН

3 жовтня 2024, 03:43  •  13848 перегляди

Read in English

Рятувальники допомогли знайти чотирьох грибників зі Львівщини, які заблукали в лісі на Прикарпатті. Також було знайдено чоловіка, який не повернувся з лісу поблизу села Старий Мізунь.

На Прикарпатті рятувальники допомогли знайти людей, які заблукали в лісі. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

Деталі

Днями на лінію екстрених служб надійшло повідомлення про чотирьох мешканців Львівської області, які заблукали в лісовому масиві поблизу села Тисів Калуського району під час збирання грибів. Рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення Осмолода відреагували на виклик і відшукали загублених. Туристів супроводили до села Тисів, звідки вони продовжили свій шлях до тимчасового місця проживання.

Подібний випадок стався того ж дня в Калуському районі: чоловік повідомив, що його батько зранку пішов у ліс поблизу села Старий Мізунь і не повернувся. Після 21:00 рятувальники та лісники знайшли чоловіка та благополучно доправили його додому.

Рятувальники Прикарпаття нагадують про важливість дотримання правил безпеки під час походів у ліс: перевіряти прогноз погоди, носити яскравий одяг, повідомляти рідних про маршрут та час повернення, а також мати з собою заряджений телефон і навігаційні засоби.

У горах біля кордону зі Словаччиною знайшли тіло українця19 липня 2024, 09:46 • 13929 переглядiв