На Одещині чоловік влаштував стрілянину через паркан сусідів і пішов на дитячий майданчик: розпочато розслідування

На Одещині чоловік влаштував стрілянину через паркан сусідів і пішов на дитячий майданчик: розпочато розслідування

Київ  •  УНН

19 серпня 2024, 07:36  •  11119 перегляди

Read in English

У місті Кілія 73-річний чоловік підозрюється у тому, що стріляв через паркан сусідів, а потім пішов на дитячий майданчик з револьвером. Поліція вилучила зброю та розпочала розслідування за статтею про хуліганство.

Чоловік влаштував стрілянину у місті Кілія в Одеській області - вистрілив через паркан сусідів, а потім пішов на дитячий майданчик, де перебували дві 15-річні дівчини, повідомили у понеділок у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

17 серпня ввечері у поліцію надійшло повідомлення про те, що в місті Кілія, на вулиці Гагаріна, чоловік "з вулиці здійснив постріли через паркан сусідів у бік їхнього домоволодіння і пішов у невідомому напрямку", повідомили правоохоронці.

Поліцейські розшукали правопорушника, яким, як вказано, "виявився 73-річний місцевий житель, і вилучили в нього пневматичний револьвер під патрон Флобера з одним набоєм".

"Від сусідів зловмисник пішов на дитячий майданчик, де перебували дві 15-річні дівчини. Одна з них, злякавшись револьвера, втекла, а друга залишилась. Чоловік був п’яний, спілкувався з дитиною", - зазначили у поліції.

Поліцейським, як повідомляється, він пояснив, що стріляв у сусідських собак, які нібито заважали йому відпочивати.

"На щастя, ні люди, ні тварини не постраждали. Під час огляду місця події слідчі вилучили вісім стріляних гільз. Їх разом зі зброєю та набоєм буде скеровано на експертизу", - вказали у поліції.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується хуліганство. Поліція опитує дітей з батьками та інших свідків події.

Після проведення всіх необхідних слідчих дій буде надана остаточна кваліфікація діям фігуранта. 

У Києві військовий "стріляв" зі стартового пістолета в охоронця ЖК "Бульвар Фонтанів"5 серпня 2024, 09:57 • 69852 перегляди