На Київщині вихователька в інтернаті побила 13-річного хлопчика хромованою трубою

На Київщині вихователька в інтернаті побила 13-річного хлопчика хромованою трубою

Київ  •  УНН

27 листопада 2023, 16:23  •  26722 перегляди

Read in English

Прийомну матір у Київській області звинувачують у катуванні 13-річного хлопчика. Вона жорстоко побила його трубою і завдала фізичної та моральної шкоди. Дітей, які перебували під її опікою, переселили в реабілітаційний центр, а жінці призначили цілодобовий домашній арешт.

В одному з дитячих будинків у Київській області опікунка у "виховних" цілях жорстоко била 13-річного хлопчика. Про це повідомив Офіс генерального прокурора, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, підозрювана є мамою-вихователькою сімох дітей в одному з дитячих будинків сімейного типу.

Між жінкою та 13-річним вихованцем часто виникали непорозуміння. Нещодавно під час чергового конфлікту підозрювана в якості покарання, взяла до рук хромовану трубу та нанесла хлопцю удари по голові та тулубу. Також вона била юнака руками по різних частинах тіла, спричинила дитині фізичний біль, моральні страждання та тілесні ушкодження.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Фастівської окружної прокуратури жінці за фактом катування дітей повідомлено про підозру.

Суд вже обрав їй запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Наразі всі діти, які перебували під опікою і проживали у будинку, вилучені й знаходяться у реабілітаційному центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Била 4-річного сина у прямому ефірі Instagram: на жінку склали протокол