На Донеччині ворог 15 разів обстріляв населені пункти: є поранений, пошкоджено інфраструктуру

На Донеччині ворог 15 разів обстріляв населені пункти: є поранений, пошкоджено інфраструктуру

Київ  •  УНН

12 червня 2024, 06:49  •  39925 перегляди

Read in English

росіяни обстріляли кілька населених пунктів у Донецькій області, пошкодивши інфраструктуру, житлові будинки та промислові об'єкти, одна людина отримала поранення, а ще 116 осіб були евакуйовані з лінії фронту.

Російські війська минулої доби обстріляли три райони у Донецькій області, пошкодивши інфраструктуру, житлові будинки та промислові об'єкти, одна людина отримала поранення, повідомив у середу голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише УНН.

Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 116 людей, у тому числі 24 дитини

- повідомив Філашкін у Telegram.

Деталі

Як зазначив Філашкін, оперативна ситуація по області станом на ранок 12 червня така:

  • Покровський район. У Курахівській громаді пошкоджено 4 двоповерхівки у Гірнику, 6 приватних будинків у Курахівці та промзона у Кураховому. 
  • Краматорський район. У Лиманській громаді обстріляні Терни і Ямполівка. У Миколаївській громаді пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 2 багатоповерхівки. В Іллінівській громаді обстріляні околиці Довгої Балки. 
  • Бахмутський район. У Торецьку пошкоджені 3 інфраструктурні об'єкти, у Північному - 14 приватних будинків. У Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки і 2 промислові споруди. У Сіверську пошкоджено 6 будинків.

На окупованій Луганщині росіяни поновили облави на чоловіків12 червня 2024, 06:34 • 40094 перегляди