Молдованин "на спір" переплив Дністер й "виграв" заборону відвідувати Україну

Молдованин "на спір" переплив Дністер й "виграв" заборону відвідувати Україну

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 14:21  •  8046 перегляди

Read in English

42-річний громадянин Молдови на спір переплив річку Дністер і був затриманий українськими прикордонниками. За незаконний перетин кордону йому заборонили в'їзд в Україну на 5 років.

Прикордонники затримали 42-річного молдованина, який на спір подолав річку Дністер. Чоловіку заборонили в'їзд на територію України терміном на 5 років. Про це УНН повідомляє з посиланням на Держприкордонслужбу.

Громадянина Молдови затримали вчора на річці Дністер прикордонники Могилів-Подільського загону. 42-річний іноземець розповів, що був на відпочинку та після кількох келихів алкоголю на спір із друзями вирішив випробувати свої сили, а саме - подолати річку вплав. Набравшись рішучості, а ще шаленої "підтримки" друзів-відпочивальників, він поплив до протилежного берега. Щоправда, тут на нього вже чекали українські прикордонники,

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за незаконне перетинання кордону на порушника правоохоронці склали документи за ст. 204-1 КУпАП. Окрім цього, за таку "витівку" йому заборонено в'їзд на територію України терміном на 5 років.

Наразі плавця передано молдовським колегам в порядку реадмісії.

Обіцяв "клієнтам" переправлення за кордон із супроводженням: на Одещині викрили ділка і схему нелегальної втечи до Молдови1 серпня 2024, 15:46 • 19969 переглядiв