Мінсоцполітики запустило Соціальний портал: що це та як він працює

Мінсоцполітики запустило Соціальний портал: що це та як він працює

Київ  •  УНН

27 вересня 2024, 11:32  •  8149 перегляди

Read in English

Міністерство соціальної політики презентувало новий онлайн-ресурс - Соціальний портал. Він дозволяє громадянам отримати інформацію про доступні види соціальної підтримки та переглянути свої виплати і послуги.

Міністерство соціальної політики презентувало новий Соціальний портал - онлайн-ресурс, що дозволяє громадянам отримати інформацію про доступні види соціальної підтримки, переглянути свої виплати та послуги. Про це розповів заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко під час GLOBAL DIGITAL SOCIAL FORUM, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні ми презентуємо Соціальний портал — ресурс, де людина може дізнатися про соціальну підтримку, побачити свої допомоги, свої соціальні послуги", - розповів Кошеленко.

За його словами, це тільки початок, надалі ресурс буде оновлено і додано нові функції.

"Варто зауважити, що лише частина роботи, але людина вже може оцінити зручність і швидкість ресурсу", - додав заступник міністра соціальної політики.

Він також розповів, що з цього року Мінсоц активно працював над зміною сайту і вже з січня 2025 буде презентовано новий сайт. 

Переглянути, як працює Соціальний портал можна за посиланням.

Нагадаємо 

Міністерство соціальної політики розробило проєкт реформи пенсійного забезпечення, який дозволить багатьом пенсіонерам отримувати справедливий розмір пенсій замість нинішніх надбавок.