Курс навчання і електронні документи: Міноборони планує нові функції в застосунку Армія+

Курс навчання і електронні документи: Міноборони планує нові функції в застосунку Армія+

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 11:33  •  13921 перегляди

Read in English

Міноборони планує впровадити нові функції в застосунку Армія+: курс навчання та електронне військове посвідчення. Вже зафіксовано 52 тис. успішних авторизацій у 51 військовій частині, що використовує застосунок.

Міністерство оборони планує впровадити додаткові функції у застосунок Армія+, а саме - курс навчання та військове посвідчення. Про це розповіла заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Деталі

За її словами, станом на вчора було зафіксовано 52 тис. успішні авторизації в застосунку Армія +.

Це 51 військова частина, яка вже успішно впровадила використання даного застосунку. Рапорти проходять увесь процес і вже зараз опрацьовуються системами електронного документообігу. І ми плануємо сконцентруватися на впровадженні, щоб роз’яснити військовим, як перейти на новий електронний спосіб подачі рапортів, який в рази спростить їхнє життя, а також на створення нових функцій, про які вже говорили, це курс навчання і електронні документи у застосунку - посвідчення військового

- сказала Черногоренко.

Нагадаємо

8-го серпня розпочинає свою роботу новий застосунок для військовослужбовців Армія+, який має полегшити роботу Збройних сил України.

Зеленський розповів, коли представлять освітній застосунок "Мрія"8 серпня 2024, 11:32 • 16917 переглядiв