Кулеба: “Протягом дня буде запропонована державна будівля, яка зможе повністю прийняти всіх дітей і буде додатковим корпусом "Охматдиту"

Кулеба: “Протягом дня буде запропонована державна будівля, яка зможе повністю прийняти всіх дітей і буде додатковим корпусом "Охматдиту"

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 11:46  •  30981 перегляди

Read in English

Керівництво України запропонує державну будівлю для повного розміщення всіх дітей з дитячої лікарні "Охматдит" у Києві, яка зазнала нападу з боку Росії.

Керівництво країни запропонує державну будівлю, установу, які зможуть повністю прийняти всіх дітей з лікарні "Охматдит", по які сьогодні вдарили росіяни.

Про це розповів заступник голови Офісу президента Олексій Кулеба журналістам з місця події, передає УНН.

Деталі

Прямо зараз у мене була розмова з керівництвом країни. Я думаю, що сьогодні протягом дня буде запропонована державна будівля, установа, яка зможе повністю прийняти всіх дітей і буде додатковим корпусом "Охматдиту". Зараз таке рішення опрацьовується. Я впевнений, що до кінця дня ми зможемо про це сказати

- сказав Кулеба.

Він додав, що звернення до партнерів України може бути тільки одне: "є країна-терорист росія, яка сьогодні атакувала дитячу лікарню в центрі міста Києва.

Звичайно, що нам потрібна ППО, додаткове підсилення наших ЗСУ, але загалом нам потрібно зупинити цю країну-терористку".

Нагадаємо

Внаслідок масованого ракетного удару росії по Києву загинуло вже щонайменше 15 людей.