Критична ситуація з водопостачанням у загарбаному Донецьку: з кранів тече болото - Центр нацспротиву

Критична ситуація з водопостачанням у загарбаному Донецьку: з кранів тече болото - Центр нацспротиву

Київ  •  УНН

7 вересня 2024, 20:36  •  11547 перегляди

Read in English

Окупований Донецьк страждає від критичної нестачі води. Місцеві колаборанти "вирішили" проблему, і тепер з кранів тече болото, що є наслідком дій загарбників, зокрема підриву дамби Каховської ГЕС.

Тимчасово окупований Донецьк продовжує страждати від критичної ситуації з водопостачанням. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Раніше вже повідомлялося про значні проблеми з водою на захоплених  територіях Донеччини, проте ситуація набуває ще більш катастрофічного характеру.

Зазначається, що дефіцит води серед окупантів суттєво погіршив умови для цивільного населення. Вода в мережі відсутня, відтак мешканці змушені стикатися з нестачею цього життєво важливого ресурсу.

Втім місцеві колаборанти, намагаючись вирішити проблему, "виправили" ситуацію досить своєрідним чином. Тепер з кранів у помешканнях місцевих жителів тече не вода, придатна для будь-яких господарських потреб, а справжнісіньке болото.

Критична ситуація з водопостачанням є наслідком дій загарбників, зокрема підриву дамби Каховської ГЕС, що призвело до зникнення води в системах водопостачання на цих територіях.

Загарбники проводять рейди вздовж 15-кілометрової зони відчуження на ТОТ Херсонщини - Спротив2 вересня 2024, 13:32 • 13560 переглядiв