Клименко відвідав Харківщину: провів нараду з посилення протидії російським ДРГ

Клименко відвідав Харківщину: провів нараду з посилення протидії російським ДРГ

Київ  •  УНН

7 липня 2024, 13:16  •  47001 перегляди

Read in English

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів про посилення контролю в прикордонних районах Харківської області для протидії російським диверсійно-розвідувальним групам.

У прикордонних регіонах Харківщини посилюють контроль задля протидії російським диверсійно-розвідувальним групам. Про це пише УНН з посиланням на заяву очільника МВС Ігоря Клименка.

Деталі

Клименко відвідав у Харківській області відвідав прикордонні громади та обговорив протидію диверсійно-розвідувальним групам російських загарбників.

Зокрема, у Золочеві міністр провів нараду з обласною та місцевою владою, керівниками підрозділів системи МВС. Обговорювали евакуацію з прикордонних сіл, фортифікації, аварійне живлення критичної інфраструктури та станцій звʼязку.

Особлива увага - протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога. Наші підрозділи постійно виявляють та дають відсіч російським диверсантам. Задля посилення контролю прикордонники облаштовують додаткові спостережні пости, збільшено кількість груп реагування

- наголосив міністр внутрішніх справ.

За його словами, ворог бʼє по населених пунктах, щоб залякати цивільних.

Але ні удари артилерії, ні вилазки диверсантів не змусять нас відступити. Так було й у 2022-му, коли військові та поліцейський героїчно зупинили російські війська на шляху до Золочева

- наголосив глава МВС.

Нагадаємо

4 липня речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко повідомляв, що російські окупанти намагалися тиснути у напрямку Сотницького Козачка на Харківщині.

Мета рф - створити ще одну точку напруги на кордоні: речник ОТУВ "Харків" про спроби ДРГ зайти в Сотницький Козачок6 липня 2024, 09:00 • 83158 переглядiв