Харківщина планує посилити комендантську годину на прикордонні та фронтових територіях - ОВА

Харківщина планує посилити комендантську годину на прикордонні та фронтових територіях - ОВА

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 10:39  •  39031 перегляди

Read in English

У Харківській області планують посилити вимоги комендантської години для прикордонних та фронтових територій. Фіксується зменшення обстрілів, але зберігається ракетна небезпека, також планується відновлення офлайн-навчання в окремих районах.

У Харківській області планують посилити вимоги комендантської години для прикордонних та безпосередньо фронтових територій. При цьому у регіоні фіксують зменшення кількості ворожих обстрілів завдяки ефективній роботі Сил оборони. Про це повідомив у понеділок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Для прикордонних та безпосередньо фронтових територій плануємо посилювати вимоги комендантської години - для того, щоб Силам оборонам ніщо не заважало ефективно виконувати завдання

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

При цьому, з його слів, продовжують "фіксувати зменшення кількості обстрілів по території Харківщині". "Це - наслідок ефективної роботи Сил оборони. Проте все одно зберігається висока ракетна небезпека по всій області", - зазначив голова ОВА.

Також він повідомив, що із вересня планується у Красноградському та Лозівському району відновити офлайн-навчання в окремих навчальних закладах, за умови наявності безпечних захисних споруд. "До кінця року збільшуватимемо їхню кількість", - наголосив Синєгубов.

"Щодо підготовки до опалювального сезону - йдемо за планом. Зривів опалювального сезону, якщо не будуть повторюватись масові удари по енергоінфраструктурі, не планується", - зауважив голова ОВА.

На Харківщині внаслідок атаки рф пошкоджено агрофірму, двоє постраждалих, один - через вибух12 серпня 2024, 06:40 • 27724 перегляди