Харківщина: кількість постраждалих від удару рф по Боровій зросла до 9

Харківщина: кількість постраждалих від удару рф по Боровій зросла до 9

Київ  •  УНН

12 вересня 2024, 16:50  •  11194 перегляди

Read in English

Внаслідок обстрілу селища Борова на Харківщині загинуло двоє людей, 9 отримали поранення. Російські війська завдали повторного удару, коли рятувальники прибули ліквідовувати пожежу.

У результаті удару рф по Боровій, що на Харківщині, кількість постраждалих зросла до 9, передає УНН із посиланням на прокуратуру Харківської області.

"... станом на 19:20 кількість поранених зросла до 9. За медичною допомогою звернулись ще дві людини", - йдеться у повідомленні.

Додамо

За даними слідства, 12 вересня близько 12:40 збройні сили рф масовано обстріляли селище Борова Ізюмського району. Загорілись житлові будинки. Коли рятувальники прибули на місце ліквідовувати пожежу, російська армія завдала повторний удар.

Внаслідок ворожих атак загинули двоє людей: 76-річний чоловік та 55-річна жінка. Отримали поранення 7 людей, серед них троє рятувальників.

Вчергове окупанти вдарили виключно по цивільній інфраструктурі: у селищі пошкоджено приватні домоволодіння, господарчі споруди, магазини.

За попередніми даними, війська рф вдарили по населеному пункту з РСЗВ "Торнадо-С".

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.