Кабмін виділив понад 120 мільйонів гривень на ремонт і модеріназацію лікарень

Кабмін виділив понад 120 мільйонів гривень на ремонт і модеріназацію лікарень

Київ  •  УНН

26 вересня 2024, 17:32  •  17935 перегляди

Read in English

Кабмін виділив понад 120 млн грн на ремонт лікарень та автономне водопостачання. Кошти спрямовані на забезпечення роботи системи охорони здоров'я в умовах можливих відключень комунальних послуг у 2024-2025 роках.

Кабінет міністрів перерозподілив понад 120 млн гривень на забезпечення сталого функціонування системи громадського здоровʼя в осінньо-зимовий період 2024-2025 років, зокрема, під час можливих тривалих відключень централізованого електро-, тепло- та водопостачання. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Деталі

Перерозподіляємо кошти на потреби медицини. Понад 120 млн гривень підуть на ремонти лікарень та на встановлення автономних джерел водопостачання

- сказав Шмигаль.

Доповнення

Представник уряду у парламенті Тарас Мельничук уточнив, що Кабмін здійснив перерозподіл 120 млн. 196,6 тис. гривень, передбачених Міністерству охорони здоровʼя за програмою "Громадське здоров'я та заходи боротьби з епідеміями", та направив вказані кошти на видатки розвитку задля забезпечення сталого функціонування системи громадського здоровʼя в осінньо-зимовий період 2024-2025 років, зокрема, під час можливих тривалих відключень централізованого електро-, тепло- та водопостачання.

Нагадаємо

Україна отримала 23 автомобілі швидкої допомоги від ВООЗ за підтримки USAID та уряду Німеччини. Автівки вже розподілені між регіональними центрами екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.