Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 15:42  •  10596 перегляди

Read in English

Дженніфер Лопес подала заяву про розірвання шлюбу з Беном Аффлеком до суду Лос-Анджелеса. Пара вдруге одружилася у 2022 році після тривалих стосунків, що почалися ще у 2000-х роках.

Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком після двох років шлюбу, завершивши десятирічну романтичну історію. Про це УНН пише з посиланням на The New York Times.

Деталі

Дженніфер Лопес подала заяву про розірвання шлюбу до Вищого окружного суду Лос-Анджелеса, згідно з судовими документами. Заява була подана на другу річницю пишного весілля, яке пара відсвяткувала в будинку пана Аффлека в Джорджії.

Відносини між 55-річною співачкою та актрисою Лопес і 52-річним актором і режисером Аффлеком, які то з'являються, то зникають, були предметом захоплення поп-культури з початку 2000-х років.

В ОП обговорили з актором Беном Аффлеком підтримку України у світі1 листопада 2022, 09:33 • 176033 перегляди

Пара почала зустрічатися під час зйомок романтичної комедії 2003 року "Джильї". Хоча фільм не вийшов на екрани, стосунки між його зірками стали найпопулярнішим романом літа. Вони заручилися у 2002 році, але відклали весілля на наступний рік, посилаючись на шалений ажіотаж у ЗМІ навколо їхнього союзу.

Але вже у 2004 році пара розлучилася і перейшла до інших стосунків: Лопес вийшла заміж за співака Марка Ентоні у 2004 році, а пан Аффлек одружився з акторкою Дженніфер Гарнер у 2005 році. (Обидва шлюби закінчилися розлученням).

Навесні 2021 року таблоїди зарясніли заголовками про те, що Лопес і Аффлек знову зустрічаються. У липні 2022 року суперзірки одружилися на опівнічній церемонії в Лас-Вегасі, в рожевому кабріолеті Cadillac. У серпні вони відсвяткували весілля з родиною та друзями в Джорджії.

Але цього року їхні стосунки знову опинилися під пильною увагою. У травні Лопес раптово скасувала свій літній тур, продаж квитків на який був під питанням. У липні особняк пари в Беверлі-Хіллз був виставлений на продаж за 68 мільйонів доларів.

Нагадаємо

У травні Бен Аффлек був сфотографований на виході з окремого будинку в Брентвуді, Лос-Анджелес, підживлюючи чутки про можливе розлучення. А у липні повідомлялося, що Бен Аффлек придбав будинок у Лос-Анджелесі за $20,5 млн після виїзду зі спільного з Дженніфер Лопес особняка. Це вказує на кризу у стосунках пари та можливе розлучення.

На тлі чуток про розлучення: Дженніфер Лопес та Бен Аффлек провели День пам'яті окремо29 травня 2024, 14:43 • 112716 переглядiв