Двоє людей загинуло, 12 сімей були виселені через вибух в будинку у штаті Меріленд

Двоє людей загинуло, 12 сімей були виселені через вибух в будинку у штаті Меріленд

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 09:13  •  13901 перегляди

Read in English

У США стався вибух будинку в штаті Меріленд, ймовірно через витік газу. Двоє людей загинули, 12 сімей були змушені покинути свої домівки, рятувальники працювали на місці події.

У Сполучених Штатах двоє людей загинули та 12 сімей були змушені переїхати, після вибуху в будинку у штаті Меріленд.

Пише УНН із посиланням на latimes та Аpnews.

За даними Ассошіейтед Прес, щонайменше одна людина загинула і двоє отримали поранення після вибуху будинку в Меріленді, США, у неділю 11 серпня. Крім того, 12 сімей були змушені тікати після вибуху будинку в Меріленді в неділю на тлі повідомлень про можливий витік газу, повідомили представники пожежної служби.

Пожежних було викликано в район близько 6:40 ранку за повідомленням про витік газу та запах газу на вулиці. За словами заступника державного пожежного керівника, з наближенням бригади рятувальників, почали надходити дзвінки про те, що в будинку стався вибух.

Ліза Чавлитко, яка живе в сусідньому кондомініумі, сказала, що вибух розбудив її та трьох її дітей і повалив на землю домашнього птаха. За її словами, конструкція даху чотирьох будинків викривилася, алюмінієвий сайдинг з даху впав на землю.

Це просто потрясло все. Це було шалено гучно

- сказав інший мешканець будинку поряд з місцем вибуху.

Рятувальники констатували смерть однієї людини на місці події, а друге тіло було знайдено під уламками. Вважається, що ця особа є 73-річним власником будинку, але, згідно з повідомленням пожежників, його ідентифікація ще не встановлена.

У США сталася масштабна стрілянина, є загиблий та багато поранених2 червня 2024, 14:06 • 29569 переглядiв