Делегації Міноборони України та Німеччини обговорили ремонт техніки та потреби й перспективи ЗСУ

Делегації Міноборони України та Німеччини обговорили ремонт техніки та потреби й перспективи ЗСУ

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 17:11  •  18448 перегляди

Read in English

Олександр Сергій обговорив з Крістіаном Фройдінгом постачання озброєння та розвиток ЗСУ. Сторони розглянули нові домовленості щодо зразків техніки та спільні проєкти з ремонту.

Заступник міністра оборони України Олександр Сергій провів зустріч з керівником відділу планування та управління Міністерства оборони ФПН генерал-майором Крістіаном Фройдінгом під час його візиту в Україну. Про це заявили у Міністерстві оборони України, передає УНН.

Деталі 

Сторони обговорили постачання, ремонт озброєння та військової техніки, а також перспективи розвитку Збройних сил України.

Українська делегація ознайомила іноземних колег з нагальними потребами Сил оборони. Говорили про зразки озброєння та військової техніки, для постачання яких можуть бути досягнуті нові домовленості.

Значна допомога від вашої країни зміцнює спроможності Сил оборони України у відбитті збройної агресії рф. Більше сучасної зброї та техніки, боєприпасів, систем ППО від союзників – більш захищені українські міста, більше можливостей для тиску на агресора на полі бою

 - зауважив Олександр Сергій.

Крістіан Фройдінг повідомив, що відвідав декілька регіонів України, зокрема прифронтові території, і готовий обговорити подальшу співпрацю. Під час зустрічі йшлося й про спільні проєкти з ремонту наданої Україні військової техніки та підготовки фахівців.

Нагадаємо

Голова оборонного комітету німецького бундестагу Маркус Фабер вважає: наступ на Курську область рф демонструє російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює.