Чоловік зістрибнув з потяга, щоб нелегально потрапити до Польщі. Натомість зламав ногу та розбив голову

Чоловік зістрибнув з потяга, щоб нелегально потрапити до Польщі. Натомість зламав ногу та розбив голову

Київ  •  УНН

5 липня 2024, 09:50  •  14509 перегляди

Read in English

Чоловік зламав ногу і розбив голову, зістрибнувши з поїзда Київ-Чоп поблизу польського кордону, намагаючись нелегально потрапити до Польщі за порадою анонімного Telegram-каналу.

Прикордонники знайшли біля залізничної колії за 2 км від кордону з Польщею чоловіка, який зістрибнув з потяга Київ-Чоп, щоб потрапити до сусідньої країни. Натомість він собі зламав ногу та розбив голову. Про це УНН повідомляє із посиланням на Держприкордонслужбу.

Деталі

Травмованого чоловіка врятували прикордонники – зі зламаною ногою та розбитою головою він лежав біля залізничної колії за 2 км від кордону з Польщею.

І вже після надання медичної допомоги розповів, що зістрибнув з потяга Київ-Чоп, як йому це порадили в одному з анонімних Telegram-каналів.

Щоб незаконно перетнути кордон чоловік запасся туристичним спорядженням – спальником, карематом, трекінговими кросівками, дощовиком та мотузкою.

Натомість "подорож" завершилася в кареті швидкої допомоги, яку йому викликали прикордонники. Також стрибунця-невдаху притягнуто до адмінвідповідальності

- йдеться у повідомленні ДПСУ.
Image

До Молдови за 300 тисяч євро: прикордонники затримали 24 ухилянтів, які намагались незаконно виїхати з України 27 червня 2024, 11:44 • 30810 переглядiв