Через ворожі обстріли у Херсоні перебої зі світлом

Через ворожі обстріли у Херсоні перебої зі світлом

Київ  •  УНН

30 вересня 2024, 08:59  •  16105 перегляди

Read in English

У Херсоні спостерігаються перебої з електрикою внаслідок ворожих обстрілів. Аварійні роботи ускладнюються через високу активність російських дронів, частина міста залишається без світла.

У Херсоні спостерігаються перебої з електрикою внаслідок ворожих обстрілів. Аварійні роботи ускладнюються через високу активність російських дронів, частина міста залишається без світла, повідомив у понеділок голова Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Внаслідок ворожих обстрілів у Херсоні спостерігаються перебої з електропостачанням. У Центральному районі наразі проводяться аварійно-відновлювальні роботи, через це частину споживачів знеструмлено. Без електрики від учора і частина прибережної зони Дніпровського району", - повідомив Мрочко.

З його слів, складна безпекова ситуація, зумовлена передусім "надзвичайно високою активністю російських дронів, не дозволяє оперативно приступити до ліквідації пошкоджень".

У Херсоні з ранку вже 3 постраждалих через атаки рф дронами, в області ще 3 поранених30 вересня 2024, 08:51 • 13325 переглядiв