Через потужний вибух АЗС у чечні постраждало щонайменше четверо людей

Через потужний вибух АЗС у чечні постраждало щонайменше четверо людей

Київ  •  УНН

12 жовтня 2024, 13:30  •  15533 перегляди

Read in English

У столиці чечні вибухнула автозаправна станція біля коледжу. Серед постраждалих - жінка з дитиною, на яких ударною хвилею відкинуло балон. Причини вибуху наразі невідомі.

У грозному, столиці російської чечні, вибухнула АЗС. Інформація про це поширилася у пабліках, пише УНН.

Деталі

Відомо, що вибух пролунав на автозаправній станції біля одного з коледжів грозного. Місцеві пабліки зазначають, що лунали повторні вибухи.

Повідомляється про мінімум чотирьох постраждалих осіб. Серед травмованих жінка з дитиною, на яких ударною хвилею відкинуло балон.

У мережі публікують кадри з місця інциденту. На відео зафіксований потужний вибух, який викликав сильну пожежу. Причини вибуху наразі невідомі.

Нагадаємо

Днями ватажок чечні рамзан кадиров оголосив "кровну помсту" представнику дагестану мілліардеру сулейману керімову та депутатам держдуми бекхану барахоєву і різвану курбанову. Він звинуватив їх у причетності до замовного вбивства самого кадирова.

Після того у республіці Інгушетія невідомі обстріляли автомобіль з працівниками центру "Е". Загинули троє поліцейських, заступник керівника центру не постраждав.

Формував загони "кадирівців" для підтримки рф: в Україні заочно судитимуть очільника парламенту Чечні19 січня 2024, 14:52 • 31845 переглядiв