Буданов: Постачання боєприпасів з КНДР до рф є серйозною загрозою

Буданов: Постачання боєприпасів з КНДР до рф є серйозною загрозою

Київ  •  УНН

15 вересня 2024, 01:29  •  26109 перегляди

Read in English

Керівник ГУР МО України заявив, що постачання артилерійських боєприпасів з Північної Кореї та збільшення виробництва керованих бомб рф створюють серйозні проблеми для ЗСУ. Буданов також відзначив можливу нестачу кадрів у рф у 2024 році.

Буданов заявив, що зростання виробництва керованих бомб рф та постачання артилерійських боєприпасів з Північної Кореї створюють серйозні проблеми для українських військових. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

Деталі

Буданов зазначив, що постачання артилерійських боєприпасів з Північної Кореї є найбільшим занепокоєнням, порівняно з іншими формами підтримки, які рф отримує від своїх союзників.

Він також підкреслив, що розширення виробництва керованих бомб рф є "великою проблемою" для українських сил на передовій.

Буданов також відзначив, що російське внутрішнє планування вказує на можливу нестачу кадрів у москви в середині наступного року.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський звернувся до міжнародних союзників із закликом посилити підтримку систем протиповітряної оборони.

Найближчі 2 місяці росію очікують серйозні заміни у силовому блоці - Буданов7 вересня 2024, 15:03 • 82034 перегляди