Автобус з українцями потрапив у ДТП у Польщі: 9 постраждалих, у том числі 4 дітей

Автобус з українцями потрапив у ДТП у Польщі: 9 постраждалих, у том числі 4 дітей

Київ  •  УНН

20 липня 2024, 08:12  •  17426 перегляди

Read in English

Автобус з 9 українцями, включаючи 4 дітей, врізався в машину дорожньої служби на трасі А2 у Польщі. 5 осіб у тяжкому стані, серед найбільш постраждалих - діти.

Автобус, у якому було дев'ять громадян України, у тому числі 4 дітей, врізався у машину дорожньої служби на трасі у Польщі, 5 осіб - у тяжкому стані, повідомило у суботу польське видання RMF24, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, аварія автобуса сталася на автомагістралі А2 у Свебодзінському повіті у Польщі - близько 5 години між розв'язками Тожим та Йорданово. Марцин Ручинський, представник поліції Свебодзіна, повідомив RMF FM, що автобус врізався в машину дорожньої служби з інформацією про звуження дороги внаслідок ремонту.

"Автобус, у якому було дев'ять громадян України, перекинувся. Серед пасажирів було четверо дітей віком 2, 3, 4 та 15 років", - вказано у повідомленні.

Після аварії, як вказано, 9 людей було доставлено до лікарень. Стан п'ятьох із них, як повідомляється, - тяжкий. "Діти входять до числа найбільш постраждалих", - зазначає видання.

Постраждали лише люди, які їхали в автобусі. Поліція з'ясовуватиме причини події. Уже відомо, що водій був тверезий.

У Молдові рейсовий автобус, який прямував до Києва, потрапив у ДТП: є жертви11 липня 2024, 13:59 • 14513 переглядiв