АРМА оголошує конкурси на арештоване майно медведчука: що в списку

АРМА оголошує конкурси на арештоване майно медведчука: що в списку

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 14:18  •  18341 перегляди

Read in English

АРМА оголосила конкурси на відбір оцінювачів та управителів для арештованого майна медведчука. Йдеться про заводи, спортивну базу, квартири та будинок.

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило конкурси на відбір оцінювачів та управителів для арештованого майна віктора медведчука. Йдеться про  заводи, спортивну базу, квартири та будинок у різних регіонах України. Про це УНН повідомляє із посиланням на АРМА. 

АРМА оголошує конкурси на відбір оцінювачів та управителів для трьох заводів у Львівській області та у столиці, спортивної бази в Київській області, трьох квартир та житлового будинку в Києві, які належали держзраднику

- йдеться у повідомленні АРМА. 

На сайті Нацагентства вже оголошені конкурси щодо:

  • Спортивної бази “Жовтень” у Обухівському районі Київської області. Воно, як повідомляє АРМА, розташована в лісній екологічно чистій зоні, поряд із річкою. Має спеціальне місце для паркування яхти.
  • Цегельного заводу “Керамбуд” у Львові.  Це, як вказується, один із найпотужніших виробників цегли на заході Україні, який обладнаний високотехнологічним повністю автоматизованим сучасним німецьким обладнанням.
  • Відомого виробника бетону “Бетонбуд” та будівельного підприємства “Капітал Плаза” у Львівській області.
  • Трьох квартир в Оболонському районі м. Києва та приватного будинку з видом на Оболонську набережну.

Як повідомляється, кожен бажаючий, крім представників рф , можуть взяти участь у конкурсах на відбір оцінювача та управителя цими активами.

Після проведення оцінки по кожному з цих активів та обрання управителів, це майно почне працювати на благо держави, вказали в АРМА. 

Доповнення

Нацагентство вже отримало незалежну оцінку щодо 20 колекційних наручних годинників віктора медведчука. Оцінені в 10,6 млн грн годинники незабаром будуть реалізовані через онлайн-аукціон. Агентство також найближчим часом очікує на результат оцінки 136 картин держзрадника.

АРМА витратило майже 100 тисяч гривень на оглядини яхти медведчука в Хорватії, яку так і не змогли продати 15 серпня 2024, 10:16 • 158584 перегляди