zhytelia-moskvy-oshtrafuvaly-za-dyskredytatsiiu-armii-cherez-zhovto-synie-volossia

Жителя москви оштрафували за "дискредитацію" армії через жовто-синє волосся

 • 18932 переглядiв

Жителя москви оштрафували на 50 000 рублів за "дискредитацію" російської армії через його жовто-блакитне волосся, схоже на український прапор.

Жителя москви оштрафували на 50 тисяч рублів за статтею про "дискредитацію" армії через жовто-синє волосся, передає УНН із посиланням на "Медіазону".

Стаса Нетесова ще 3 травня визнали винним у "дискредитації" російської армії. Постанова опублікована на сайті московських судів, однак сума штрафу не зазначена.

Жителя Чити оштрафували за переказ сну із Зеленським. На його матір теж склали протоколи - за "лайки"15.12.22, 14:37 • [views_919890]

Як розповідав Нетесов, 28 квітня він прийшов до відділу поліції Тверського району, щоб написати заяву. За день до цього на нього напали невідомі у центрі москви - вони вкрали у молодого чоловіка телефон і вибили йому зуб.

Проте поліцейські звернули увагу на волосся Нетесова та склали на нього протокол. У ньому говорилося, що Нетесов в холі відділу МВС "демонстрував засіб наочної агітації у вигляді пофарбованого волосся кольоровими смугами жовтого та блакитного кольору, що збігається з державним прапором Республіки України".

У суді, згідно з постановою, Нетесов сказав, що "о 08:00 перебував у холі ОМВС, на той момент його волосся було пофарбоване у світло-блакитний та жовтий кольори". За його словами, він не підтримує "ні Український режим, ні сво зс рф", своєю зачіскою нічого не хотів висловити. Нетесов пояснив, що фарбує волосся у яскраві кольори з 2017 року.

Cуддя Ганна Малахова вважала "неспроможними" пояснення Нетесова про те, що він "здійснює фарбування волосся у яскраві кольори, прапор України не демонстрував, збройні сили рф не дискредитував". На думку Малахової, слова москвича "об'єктивно нічим не підтверджені і спростовуються матеріалами справи, ставити під сумнів які підстави немає".

Популярні

Новини по темі