zavtra-stefanishyna-prybude-briussel-dlia-uchasti-v-radi-ukraina-nato

Завтра Стефанішина прибуде Брюссель для участі в Раді Україна - НАТО

 • 21913 переглядiв

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зустрінеться з віце-прем'єр-міністром України Ольгою Стефанішиною на засіданні Ради Україна-НАТО в Брюсселі, щоб обговорити прагнення України до членства в НАТО і співпраці з Альянсом.

У вівторок, 28 травня, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зустрінеться з віцепрем'єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу Альянсу. 

Деталі 

У відомстві кажуть, що Стефанішина зустрінеться з представниками держав Альянсу у рамках засідання Ради Україна – НАТО. Зустріч відбудеться у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі

Довідково

Рада Україна – НАТО є спільним органом, у рамках якого держави-члени Альянсу і Україна засідають на засадах рівності з метою просування політичного діалогу, взаємодії, співпраці і прагнення України набути членства в НАТО. 

ПА НАТО закликала дозволити Україні бити західною зброєю по території рф 27.05.24, 13:32

Рада забезпечує взаємні консультації, ухвалення рішень і спільні заходи та слугує механізмом кризових консультацій між Україною і НАТО.

Нагадаємо

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг очікує, що до саміту Альянсу у Вашингтоні союзники домовляться про посилення ролі НАТО в організації, забезпеченні, плануванні та доставці постачань для забезпечення більш стабільних потоків поставок.  

Популярні

Новини по темі

Макрон застеріг від послаблення підтримки України

 • 59352 переглядiв