zavoziat-boiovi-mashyny-ta-pikhotu-partyzany-vlashtuvaly-vylazku-na-aerodrom-rosiian-v-okupovanomu-dzhankoi

Завозять бойові машини та піхоту: партизани влаштували вилазку на аеродром росіян в окупованому Джанкої

 • 22843 переглядiв

Кримські партизани зафіксували посилену охорону на окупованому росією аеродромі в Джанкої: туди стягнули більше особового складу та КАМАЗів.

Кримські партизани розвідали ситуацію на аеродромі в окупованому Джанкої, який використовують війська рф. Про це повідомляє підпільний рух "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

Наші агенти пройшлися довкола всієї території аеродрому. Військовий об'єкт украй ретельно охороняється силами окупантів. Дедалі частіше туди завозять особовий склад із місцевого вокзалу

- резюмували партизани.

Зазначається, що до аеродрому все частіше прибувають КАМАЗи. Також туди завозять для транспортування бойові машини піхоти. 

Партизани зафіксували перекидання носія надзвукових ракет "Онікс" в окупованому Криму18.01.24, 23:34

Доповнення 

Партизани також кажуть, що окупанти посилили заходи безпеки. 

Машини на КПП, що усіяно камерами, перевіряються по 30 хвилин мінімум і лише тоді можуть заїжджати на територію. Ми змогли зафіксувати машини, які не перевірялися. Велика ймовірність наявності в них дуже важливий персон рівня від комбрига і вище

- розповіли в "АТЕШ".

Нагадаємо

Військова контррозвідка росії шукає агентів "АТЕШ" у військових частинах Криму. За даними "АТЕШ", окупанти проводять контррозвідувальні заходи у низці військових частин Криму. Значну увагу фсб приділяє 810 бригаді морської піхоти в Севастополі.

Партизани "АТЕШ" анонсували диверсії на російські ПКС11.01.24, 20:31

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Парламент Туреччини розгляне заявку Швеції в НАТО

     • 21348 переглядiв