zavdav-zhintsi-ponad-20-udariv-nozhem-na-kyivshchyni-choloviku-povidomyly-pro-pidozru

Завдав жінці понад 20 ударів ножем: на Київщині чоловіку повідомили про підозру

 • 31507 переглядiв

31-річний чоловік з Ірпеня завдав численних ножових поранень жінці біля залізничної колії в селищі Коцюбинське Київської області, йому загрожує до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство.

На Київщині у селищі Коцюбинське чоловік напав на місцеву мешканку, яка зранку рухалась на залізничну станцію, та на наніс їй ножем множинні удари. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, передає УНН із посиланням на поліцію Київської області.

Деталі

Днями до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканця селища Коцюбинське про те, що він виявив поблизу залізничної колії скривавлене тіло жінки.

У Києві п’яний чоловік вдарив ножем пасажира метро, його затримали24.05.24, 10:36

На місці правоохоронці встановили: у потерпілої понад два десятки ножових поранень. Цього ж дня оперативники та працівники групи реагування патрульної поліції затримали нападника. Ним виявився 31-річний житель Ірпеня.

У столиці пацієнт вдарив ножем сусіда по палаті - поліція03.10.23, 12:20 • [views_1250865]

Слідчі, за процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 ККУ). Наразі суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Антоніна Туманова

Київ

Популярні

Новини по темі

Зеленський: ніхто не очікує жодної альтернативи "Рамштайну"

 • 71783 переглядiв

Президент Азербайджану розпустив парламент країни

 • 14165 переглядiв