zamakh-na-premiera-slovachchyny-stan-zdorovia-fitso-ne-dozvoliaie-transportuvaty-yoho-do-bratyslavy

Замах на прем'єра Словаччини: стан здоров'я Фіцо не дозволяє транспортувати його до Братислави

 • 24432 переглядiв

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо залишається у важкому, але стабільному стані в лікарні Рузвельта після замаху на нього, а його переведення до Братислави неможливе ще кілька днів.

Питання переведення прем'єра Словаччини Роберта Фіцо з лікарні Рузвельта не буде актуальним ще кілька днів. Він ще не в стані, щоб його транспортували до Братислави. передає УНН із посиланням на Aktuality.

Деталі

Лікарня Рузвельта, де перебуває Фіцо, повідомила про поточний стан його здоров'я. Вона зазначила, що сьогоднішній медичний консиліум підтвердив обрану на сьогодні процедуру лікування прем'єр-міністра, включаючи всі медичні втручання.

"Стан пацієнта важкий, але наразі стабільний", - додали в лікарні у соцмережі.

Міністр оборони Роберт Каліняк також розповів про стабілізацію стану Роберта Фіцо в середу вранці. Наразі, за словами Каліняка, стан здоров’я прем’єр-міністра не дозволяє його перевести з університетської лікарні та поліклініки Ф.Д. Рузвельта в Банській Бистриці, де Фіцо відновлюється протягом тижня після замаху.

Словацькі лікарі розповіли про стан Фіцо після замаху20.05.24, 14:59

Міністр Каліняк стверджує, що мав приватну розмову з прем’єр-міністром про те, як Роберт Фіцо сприймає замах, але він хоче, щоб це залишалося приватним. Він запевнив, що у журналістів ще буде можливість поставити таке запитання безпосередньо прем'єр-міністру.

Нагадаємо

Минулої середи Фіцо став мішенню для 71-річного Юрая К. Нападник кілька разів вистрілив у прем'єр-міністра після закінчення засідання уряду в Гандлові.

Популярні

Новини по темі