z-pochatku-dii-voiennoho-stanu-vykryto-ponad-630-zlochynnykh-hrup-yaki-spryialy-nezakonnomu-peretynu-kordonu

З початку дії воєнного стану викрито понад 630 злочинних груп, які сприяли незаконному перетину кордону

 • 9520 переглядiв

З початку воєнного стану в Україні прикордонна служба у співпраці з іншими правоохоронними органами викрила понад 630 злочинних груп, що організовували незаконний перетин кордону. Про це розповів речник ДПСУ Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Щоденні спроби незаконного перетину кордону продовжуються, але за останні місяці ми бачимо поступове зменшення кількості охочих незаконно перетнути кордон", - розповів Демченко.

За його словами, ті дії, які робить державна прикордонна служба у взаємодії з іншими органами, зменшують кількість охочий перетнути кордон у незаконний спосіб.

Також ми вже бачимо несприятливі умови, які спонукають людей втриматись від незаконних подорожей, а згодом на нас чекає і зимовий період. Аналізуючи попередні роки, можу сказати, що кількість спроб незаконного перетину кордону буде зменшуватись. Можу зазначити, що нашими оперативними співробітниками у співпраці з іншими правоохоронними органами за час дії воєнного стану викрито понад 630 злочинних груп, які обіцяли людям сприяння у незаконному перетині кордону

- додав речник ДПСУ. 

Нагадаємо

У вересні державний кордон перетнули більш як три мільйони людей, що на один мільйон менше ніж у серпні.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 17 жовтня: Нацбанк знизив гривню на 1 копійку

 • 12404 переглядiв